21.8.2015

Wigin' it

Instagramissa mua seurailleet onkin jo saattanut nähdä pientä sneak peekia mun uudesta feikkitukasta, mutta päätin esitellä uuden reuhkani täällä bloginkin puolella. Peruukki ylettää noin solisluiden kohdalle ja on sävyltään keskitumma vaaleammaksi liukuvärjäytyillä latvoilla. Aikaisemmin mullahan on siis ollut pitkät vaaleat hiukset, joten tää on siihen ihan kivaa vaihtelua. Lyhyempi malli pysyy toivottavasti myös hyvänä talven sähköisissä ilmoissa.


Tämän Suomesta hankitun peruukin lisäksi tilasin Kiinasta Amazonin kautta kolme lämmönkestävää pidempää peruukkia, joita voi siis muotoilla esimerkiksi kiharrusraudalla. Peruukkien laadusta en mene takuuseen, sillä sen verran edullisia olivat. Nämä ovatkin lähinnä juhlakäyttöön, sillä ne ovat päivittäiseen käyttöön pituutensa vuoksi ehkä vähän epäkäytännöllisiä. Tosin pidempi mitta tuntuu itsestäni kotoisalta, sillä olen siihen tottunut omien hiuksieni kanssa.  Mitäs tykkäätte? 


Omat hiukseni eivät ole vieläkään kokonaan lähteneet vaan päätäni peittävät edelleen vaaleat ja ohuet vauvahaivenet. Jotain niin sympaattista niissä on, etten ole raaskinut ajella päätäni kokonaan kaljuksi. Toistaiseksi olen liikkunut ulkona joko lippis tai pipo päässä, sillä ne ovat hiostaneet vähemmän kuin peruukki. Kunhan ilmat vähän viilenevät, niin mua nähdään varmasti enemmän myös uusissa peruukeissani.

4 kommenttia :

  1. näiden kuvien välityksellä ainakin näyttää noi kaikki tosi kivoilta ja ennen kaikkee aidoilta ! :-)

    VastaaPoista
  2. Mistä liikkeestä olet tuon ensimmäisen olkapäille asti ulottuvan peruukin ostanut? :) ja saako kysyä minkä hintainen oli? Tosi aidon näköisiä kyllä nuo kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen peruukki on Kinnusen peruukkiliikkeestä ja hintaa sillä oli muistaakseni 225 € :)

      Poista