25.11.2015

SKÅL!

Jos mun maksa-arvot ois kohdillaan, niin kohottaisin itselleni nyt skumppamaljan. Mun biopsiasta ei nimittäin löytynyt aktiivista lymfoomaa! En ollut odottanut kuulevani mitään tuloksia ennen perjantaita, mutta oon tosi onnellinen, ettei mun tarvinnut elää tämän kauemmin epätietoisuudessa. Olo on tietenkin helpottunut, sillä aikamoista jännitysnäytelmää tässä on viime viikot eletty. Viimeistään nyt on kuitenkin selvää, ettei syövällä ole tässä taistelussa enää mitään mahiksia.

Seuraavaksi jatketaan sädehoitoihin, joiden avulla hankkiudutaan eroon jäännöstuumorista. Sädehoidoilla myös varmistetaan, ettei elimistöön jää kuitenkin lymyämään sytostaattihoidosta selviytyneitä aktiivisia syöpäsoluja, jotka lisääntyessään aiheuttaisivat taudin uusiutumisen. Sädehoitojen aloittamisen ajankohdasta en vielä tiedä, mutta ensi viikolle mulle on varattu aika infuusioportin poistoon, sädehoitolääkärille ja suunnittelukuvaukseen, joten eiköhän se hoitojenkin aikataulu tässä pikkuhiljaa selkeydy. Ihanaa, kun asiat menevät taas hoitojen kannalta eteenpäin.

Nyt kun tulevaisuus näyttää syövän suhteen valoisalta, voin taas alkaa suunnittelemaan tarkemmin hoitojen jälkeistä elämää. Vuodenvaihteen jälkeen edessä on Aallon maisteriohjelmien haut ja kohta tulee ajankohtaiseksi myös kämpän etsiminen Mikkelistä (babat, saa vinkata), sillä näillä näkymin pääsisin alkuvuodesta taas jatkamaan kandiopintojani. Opiskelun lisäksi toivoisin pääseväni kevään aikana käymään myös jollakin ulkomaanmatkalla, sillä viime aikoina matkustelu on ollut melko mahdotonta.

Meillä kotipuolessa tyydyttiin tänään Pommaciin (pikkuveli tosin joi kaljaa skumppalasista), mutta mikäli joku haluaa pikkulauantaita viettäessään nostaa puolestani astetta päihdyttävämmän maljan, on se enemmän kuin suotavaa. SKÅL!

20 kommenttia :

  1. Aivan mahtavaa! Paljon onnea hyvistä tuloksista :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa kuulla positiivisia uutisia!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Näitä voi onneksi fiilistellä vielä pitkään :)

      Poista
  3. Onnea tuloksista !! Oikein mukavaa päivänjatkoa :)

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavaa Jutta! Oon seurannut sun blogia tässä jonkun aikaa ja sulla on aivan loistava asenne. <3

    VastaaPoista
  5. Löysin sun blogin äsken ja luin heti läpi alusta loppuun. Sulla on ihan huikea asenne! Onnea hyvistä tuloksista ja tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  6. Voi vitsit, onnea ihan älyttämästi noin hyvistä tuloksista! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana kuulla! Oon niin onnellinen sun puolesta tästä! Ja Pommacilla on aivan loistavaa skåålata! :)

    VastaaPoista