6.5.2016

Wappu 2016

Heissan jälleen! Vapusta on nyt kulunut jo tovi, mutta ajattelin postvappudepressiotani lieventääkseni kirjoitella hieman viikon takaisista kuulumisistani. Tänä vuonna mun vappu alkoi hyvissä ajoin jo edeltävän viikon keskiviikkona WappuAallon ja NESU-KY:n vappusitsien merkeissä Otaniemessä. Jatkojen jälkeen palasin kuitenkin jo seuraavaksi aamuksi Mikkeliin, sillä muutamat kouluhommat odottivat vielä ennen viikonloppua.

Perjantaina sitsattiinkin sitten vuorostaan Mikkelissä, kun toisen vuoden opiskelijat saivat Capstone-kurssinsa päätökseen ja juhlistivat sitä perinteisillä Thesis-sitseillä, joiden teemana oli tänä vuonna Old Hollywood Glam. Sitseillä jaettiin toisen vuoden opiskelijoille myös palkintoja erinäisistä suorituksista, kuten ”Hangover of the Year”, ”Best Ass” ja ”Party Animal”, jonka kalastelin viime vuonna vastaavilla sitseillä omiin nimiini.


Sitsailut eivät kuitenkaan päättyneet perjantai-iltaan vaan seuraavana aamuna lähdettiin parin kaverin kanssa Ouluun NESU-Finanssin Make America Great Again –sitseille. Ennen sitsejä ehdittiin sopivasti pyörähtämään Oulun keskustassa ja nappaamaan pakolliset turistikuvat Toripolliisin kanssa. Sitsit sujuivat hyvin ja aamulla lähdettiin suhteellisen väsyneissä tunnelmissa takaisin kohti Mikkeliä.


Viikonlopun jälkeen pidin muutaman päivän taukoa juhlinnasta, sillä varsinkin Oulun reissun jälkeen kunnon yöunet tekivät hyvää. Torstaina vappuhulinat saivat kuitenkin jatkoa, kun suuntasin Helsinkiin Kymppisuoraa varten. Kymppisuora on KY:n ilmailukerhon KY-mpin järjestämä appro, jossa kierretään 10-ratikan reitin varrella sijaitsevia baareja sekä tehtävärasteja. Vaikka approlla olikin hauskaa, tunnelmaa hieman latisti sateinen ja kolea sää. Itse en jäänyt Kymppisuoran jatkoille Helsinkiin vaan lähdin puolilta öin bussilla Turkuun keräämään voimia viikonloppua varten.

Lauantaina oli vuorossa itse pääpäivä ja lähdin aamulla Turusta takaisin Helsinkiin, jossa vapunvietto alkoi KY-talolla vapputerassin ja PreMantan merkeissä. Torstain sateinen sää oli muuttunut auringonpaisteeksi ja muutenkin ilmassa oli ihanaa kevään tuntua. 


KY-talolta matka jatkui KY:n vappukulkueen mukana Mantalle, jossa lakitusvuorossa oli Taideyliopisto. Mantan lakituksen jälkeen lähdettiin Tuomiokirkolle, jossa on perinteisesti ollut Mikkelin kampuksen opiskelijoiden ja alumnien tapaaminen.


Illalla viimeisenä pysäkkinä toimi Kaivohuone, jossa esiintyjänä oli tänä vuonna Robin. Ylpeänä turkulaisena olin tästä erittäin innoissani ja mulla olikin Ränniranneke, jolla pääsin sisään jonottamatta, jotta olisi enemmän aikaa etsiä hyvä paikka keikan ajaksi. Paikka löytyi lopulta tokasta rivistä, mutta sen verran reunasta, että tanssimisellekin oli tilaa. Keikka oli hyväntuulisen energinen ja Robin heitti lavalla pariin otteeseen jopa voltin. Musta oli kuitenkin vähän hassua, että Robin laittoi esiintyessään hetkeksi ylioppilaslakin päähänsä, mikä omasta mielestäni on vähän etiketin vastaista, herra kun ei itse vielä ole ylioppinut, mutta ehkä se nyt tämän kerran häneltä sallittakoon. Muuten olin keikkaan hyvinkin tyytyväinen.

Sunnuntaina ainejärjestömme Probba kokoontui vielä Ullikselle viettämään kaunista kevätpäivää ennen kuin lähdettiin illalla bussilla takaisin kohti Mikkeliä. Vaikka ilma oli lauantaina ja sunnuntaina hyvinkin aurinkoinen, tunsin oloni jo bussimatkalla flunssaiseksi ja seuraavat kaksi päivää olinkin siksi saikulla. Tiistaina sain kuitenkin antibiootit ja sen jälkeen olo on onneksi kohentunut. 

Keskiviikkona lähdin tentin jälkeen Mikkelistä taas kerran Helsinkiin, jossa mua haastateltiin Aino-lehden artikkelia varten. Maanantaina olisi vielä tarkoitus ottaa samaa artikkelia varten kuvat jossakin päin Helsinkiä. Haastattelun jälkeen jatkoin Helsingistä Turkuun, jossa vietän loppuviikon. Pääasiassa olen oleskellut mökillämme nyt kun on kerta ollut näin ihanat ilmat. Toivottavasti säät myös pysyvät yhtä aurinkoisina ja lämpiminä.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

PS. Kolmen viikon takaiset kontrollikuvat olivat puhtaat eli nyt vain sitten odotellaan hymyssä suin seuraavia!

2 kommenttia :

  1. Ihana kuulla että kontrollikuvat olivat puhtaat! Tosi kiva kuulla sun vapusta, vaikkakin näin kuukauden myöhässä :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Hyvää alkavaa kesää <3

      Poista